Livechat om trivsel og motivation

Torsdag 13:00 – 13:55

Livechat for dig, der har et konkret spørgsmål om trivsel og motivation til vores ungecoach. Det er også for dig, som ikke har et spørgsmål, men bare gerne vil høre svarene på andre unges spørgsmål.

Vil du være med

Hvad går det ud på?

I livechatten kan du skrive et spørgsmål til vores ungecoach, som så svarer live via video. Spørgsmålene kan handle om alt mellem himmel og jord. Det kan fx være noget, du har tænkt på efter at have deltaget i en gruppesamtale eller måske inputs til en særlig udfordring, du står med. Du er også velkommen til at være med uden at stille et spørgsmål. Måske kan det give dig noget at høre andre spørgsmål og svar.   

Hvordan foregår det?

Det hele foregår online. Hvis du har et spørgsmål, skriver du det i chatten. Ungecoachen vil så besvare dit spørgsmål live via video. Alle deltagerne kan høre ungecoachen, men ikke hinanden.  

Mød vores ungementor

 

Camilla Andersen

Camilla Andersen er ungecoach og har mange års erfaring med at hjælpe unge, som er eller har været anbragt. Hun voksede selv op i en dysfunktionel familie og kender til at have det svært og føle sig forkert og ensom. Hun ved rigtig meget om trivsel og motivation og deler gerne ud af sine mange tips og tricks til, hvad man selv kan gøre for at få det bedre.  

Er det noget for mig?

Livechatten er for dig, der har et konkret spørgsmål om trivsel og motivation, som du gerne vil have svar på.  

  Skal jeg kunne noget?

  Alle kan deltage i livechatten. Du behøver ikke at have et spørgsmål for at deltage. Du må godt være med uden at have et spørgsmål. Ofte får man meget ud af at høre svaret på andres spørgsmål.  

  Hvad skal jeg gøre for at være med?

  Du skal bare tilmelde dig og logge på. Fordi det foregår online, har du brug for en computer, tablet eller telefon med kamera og mikrofon.    

  Tilmeld dig!

  F.A.Q.

  Hvad hvis jeg ikke kan på det pågældende tidspunkt?

  Der vil løbende blive lavet flere chats, så hold dig orienteret her på siden. Så kommer der forhåbentlig én, du kan deltage i. 

  Hvad hvis jeg ikke kan deltage hver uge?

  Du er velkommen til at deltage de dage, hvor du har tid og lyst. Det er helt okay, at du ikke er med hver gang.  

  Hvad hvis jeg stadig er i tvivl, om chatten er noget for mig…

  Hvis du er i tvivl om chatten er noget for dig, er du velkommen til at ringe eller skrive til os. Vores nummer er 4580 333. Du kan også skrive til os via nedenstående kontaktformular. Du kan også bare logge på og give det et forsøg. Du behøver ikke at deltage aktivt – du må gerne bare være med på en lytter.  

   

  Hvad gør jeg, hvis jeg bliver forhindret i at deltage?

  Så lader du bare være med at logge på.

  Kontakt os

  2 + 15 =

  Skriv til os

  info@bu-t.dk

  Ring til os

  +45 4019 3232

  Følg os