Hjælp til selvhjælp

Torsdag 14:00 – 15:00 – gruppesession

Gruppesamtaler for dig, der vil arbejde med din trivsel og motivation. Samtalerne ledes af en ungecoach.

Vil du være med?

Hvad går det ud på?

Hjælp til selvhjælp er et gruppeforløb for dig, der er interesseret i at arbejde med din egen motivation og trivsel. For dig, der ønsker at få redskaber til at: Passe bedre på dig selv i hverdagen; Blive bedre til at mærke egne behov og grænser. Forløbet strækker sig over 6 uger og tager udgangspunkt i et nyt tema hver gang. Vi mødes én gang om ugen, og der er plads til max 6 unge i gruppen. Vi lytter til hinandens udfordringer og deler de gode erfaringer. Ungecoach Camilla Andersen er ansvarlig for denne gruppe.

Regler

Gruppen skal være et sted, hvor man kan dele sine inderste tanker og følelser, og det er derfor vigtigt, at alle husker på, at der er tavshedspligt. I må gerne dele de ting, som den gruppeansvarlige fortæller, men dét, som de andre unge fortæller, skal blive i gruppen. Derudover forventer vi naturligvis, at alle hjælper med at skabe en tryg gruppe, hvor vi møder hinanden uden fordømmelse.

Praktik

   • Vi mødes online.
   • OBS: Det er helt op til dig, om du ønsker at have kameraet tændt eller slukket, og om du ønsker at sige noget eller ej.
   • Du får tilsendt et mødelink senest 30 min før start, som fører dig direkte til gruppen. Det er vigtigt, at du logger på til tiden.
   • Husk at melde afbud, hvis du bliver forhindret eller ønsker at stoppe i gruppen. Udeblivelse uden afbud medfører, at din plads gives videre til den næste unge på ventelisten.
   • Du kan få fat i os på mail info@bu-t.dk og telefon 4019 3232.

Mød vores ungecoach

Camilla Andersen

Camilla Andersen er ungecoach og har mange års erfaring med at hjælpe unge, som er eller har været anbragt. Hun voksede selv op i en dysfunktionel familie og kender til at have det svært og føle sig forkert og ensom. Hun ved rigtig meget om trivsel og motivation og deler gerne ud af sine mange tips og tricks til, hvad man selv kan gøre for at få det bedre.  

Tilmeld dig!

F.A.Q.

Hvad hvis jeg bliver forhindret i at deltage?

Hvis du er forhindret i at deltage i et møde, som du er tilmeldt, skal du hurtigst muligt give os besked. Det gør du ved at ringe til os på 4580 3333. Hvis du på forhånd ved, at du ikke kan deltage, så lader du bare være med til at tilmelde dig.  

Skal jeg være med i hele tidsrummet?

Ja, hvis du deltager i en samtale, skal du være med hele i samtalen. Du må godt være stille og bare lytte, men du må ikke logge af. Det påvirker nemlig de andre i gruppen på en forstyrrende måde.  

Hvad hvis jeg bliver ked af det undervejs?

Det er helt okay, hvis du bliver ked af det undervejs. Det sker for os alle sammen og det er helt naturligt. Du er velkommen til at sige det højt i gruppen, men du behøver ikke. Vi er der for at hjælpe hinanden. 

Skal jeg dele alt om mig selv?

Det er helt frivilligt, hvor meget du har lyst til at dele om dig selv. Men husk at de andre unge også kender til at have det svært, og at det faktisk kan være en lettelse at få sagt noget af det svære højt. 

Hvad hvis jeg ikke kan på det pågældende tidspunkt?

Der vil løbende blive lavet flere aktiviteter, så hold dig orienteret her på siden. Så kommer der forhåbentlig en gruppe, du kan deltage i. 

Hvad hvis jeg ikke kan deltage hver uge?

Du behøver ikke deltage hver uge. Du kan bare deltage, når det passer dig.  

Hvad hvis jeg stadig er i tvivl, om det er noget for mig?

Hvis du er i tvivl om det er noget for dig, er du velkommen til at ringe til os. Vores nummer er 4580 333. Du kan også skrive til os via nedenstående kontaktformular.  

Kontakt os

13 + 13 =

Skriv til os

info@bu-t.dk

Ring til os

+45 4019 3232

Følg os