ET NEMMERE LIV

Tirsdag 16:30 – 18:00 – gruppesession

Et online gruppeforløb for dig, der gerne vil tage lidt lettere på tingene.

Vil du være med?

Hvad går det ud på?

Et nemmere liv er et psykologisk forankret gruppeforløb for dig, der er træt af: At havde det så svært; At tage alting alt for alvorligt; At være så selvkritisk: At blive alt for vred og ked af det; At bekymre dig om, hvad andre tænker osv.

Forløbet strækker sig over 6 uger og tager udgangspunkt i et nyt tema hver gang. Vi mødes én gang om ugen, og der er max plads til 6 unge i gruppen. Vi lytter til hinandens udfordringer og deler de gode erfaringer. Psykolog Sara Spangsberg er ansvarlig for denne gruppe.

Regler

Gruppen skal være et sted, hvor man kan dele sine inderste tanker og følelser, og det er derfor vigtigt, at alle husker på, at der er tavshedspligt. I må gerne dele de ting, som Sara fortæller, men dét, som de andre unge fortæller, skal blive i gruppen.

Derudover forventer vi naturligvis, at alle hjælper med at skabe en tryg gruppe, hvor vi møder hinanden uden fordømmelse.

Mød vores psykolog

Sara Spangsberg

 

Gruppen ledes af psykolog Sara Spangsberg, der har været en del af Indsat UNIK siden 2015. 

Hør Saras to podcast-serier via Spotify her:

Dramadronningen på 1. https://open.spotify.com/show/5KgrwnbaCgdXIAnX4Aw832?si=272e67357f394694

Sara og de 3P’er https://open.spotify.com/show/4KI45TjgPBQysM7hqCd7sV?si=f20a808c66564120

Praktisk

  • Vi mødes online.
  • Ved tilmelding vil det være en stor hjælp at du angiver hvad du håber at få ud af forløbet, samt hvilke emner du gerne vil have taget op.
  • OBS: Det forventes at du har tændt kamera og deltager aktivt i gruppe-møderne. (Vil du gerne kunne sidde bag slukket kamera og blot lytte, så kan det være at forløbet ’Hjælp til Selvhjælp’ vil passe dig bedre)
  • Du får tilsendt et mødelink senest 30 min før start, som fører dig direkte til gruppen. Det er vigtigt, at du logger på til tiden.
  • Husk at melde afbud, hvis du bliver forhindret eller ønsker at stoppe i gruppen. Udeblivelse uden afbud medfører, at din plads gives videre til den næste unge på ventelisten.
  • Du kan få fat i os på mail info@bu-t.dk og telefon 4019 3232.

Teoretisk ramme

For dig, der er nysgerrig, kan vi fortælle, at forløbet baserer sig på den retning der kalder sig De Tre Principper (3P).

Siger dette dig intet, så er alt som det skal være – du behøver nemlig ikke kende teorien på forhånd. Hvis det stadig ikke siger dig noget efter de 6 gange, er det også helt fint, det er jo ikke et teori-kursus:)

Tilmeld dig!

F.A.Q.

Hvad hvis jeg ikke kan på det pågældende tidspunkt?

Vi laver hele tiden nye aktiviteter på forskellige tidspunkter, så hold dig orienteret her på siden. Forhåbentlig kommer der et forløb på et tidspunkt, som passer dig bedre.  

Hvad gør jeg, hvis jeg bliver forhindret i at deltage?

Hvis du er forhindret i at deltage i et møde, som du er tilmeldt, skal du hurtigst muligt give os besked. Det gør du ved at ringe til os på 4580 3333. Hvis du på forhånd ved, at du ikke kan deltage, så lader du bare være med til at tilmelde dig.

Skal jeg dele alt om mig selv?

Det er helt frivilligt, hvor meget du har lyst til at dele om dig selv. Men husk at de andre unge også kender til at have det svært, og at det faktisk kan være en lettelse at få sagt noget af det svære højt.

Hvad hvis jeg ikke kan deltage i alle møder?

Du får mest ud af at deltage i alle 6 møder, men det er ikke et krav. Du skal bare huske at melde afbud, hvis du har tilmeldt dig.

Hvad hvis jeg bliver ked af det undervejs?

Det er helt okay, hvis du bliver ked af det undervejs. Det sker for os alle sammen, og det er helt naturligt. Du er velkommen til at sige det højt i gruppen, men du behøver ikke. Vi er der for at hjælpe hinanden. 

Hvad hvis jeg stadig er i tvivl, om det er noget for mig?

Hvis du er i tvivl, om det er noget for dig, er du velkommen til at ringe til os. Vores nummer er 4580 333. Du kan også skrive til os via kontaktformularen nedenfor.

Kontakt os

4 + 1 =

Skriv til os

info@bu-t.dk

Ring til os

+45 4019 3232

Følg os