Vi er her for dig

Skønt, at du har fundet vej til vores univers fuld af gratis online-aktiviteter. Aktiviteterne er for dig, som er eller har været anbragt, og som er mellem 15 og 29 år. Alle aktiviteter er online og gratis – se vores store udvalg her
Se vores tilbudTILMELD DIG

Vi er her for dig

UNIK Online er for dig, som:

  • Savner nogen at være sammen med
  • Har brug for nogen at snakke med
  • Har lyst til at blive klogere på dig selv og dine følelser
  • Kæmper med lavt selvværd, manglende motivation eller dårlig trivsel
  • Har problemer med stress, angst, tankemylder mm.
  • Har brug for hjælp i en sag med kommunen, skolen eller lignende

Her kan du gratis deltage i mange forskellige aktiviteter. Det hele foregår online, så du kan være med uanset hvor i landet du bor. Du skal bare have en mobil, tablet eller pc.

Du skal oprette dig som bruger, for at tilmelde dig aktiviteterne. Når du deltager i aktiviteterne kan du vælge at være anonym. Vi passer godt på dine oplysninger – INGEN andre end os får at vide, hvem du er.

 

UNIK Online er for dig, som:

  • Er eller har været anbragt
  • Er mellem 15 og 29 år

KOM OG VÆR MED

Et nemmere liv

Dette gruppeforløb er for dig, der er træt af at have det så sk…. svært. For dig, der er træt af at tage alting alt for alvorligt, træt af selvkritik, træt af at blive alt for vred eller ked af det, træt af at bekymre dig om, hvad andre tænker osv.

Læs mere

Hjælp til selvhjælp

Vær med i gruppesamtaler, hvor vi arbejder med alt det, vi selv kan gøre for at få mere trivsel og motivation i hverdagen.

Læs mere

Individuelle psykologsamtaler

For dig, der er nysgerig på dig selv og din situation. Her vil vi sammen udforske, hvad der skaber forandringer i dit liv såvel som, hvad der forhindrer forandringer.

Læs mere

Livechat om trivsel og motivation

Stil spørgsmål til vores ungecoach om din egen trivsel og motivation – eller lyt med, når andre unge får svar på deres spørgsmål.

Læs mere

Særlige events

Natur og mental sundhed

Kom med ud i naturen i ”fællesskab” med andre. Aktiviteten er for dig, som er nysgerrig på naturens helende effekt og en ny vej til at opnå ro, nærvær, fordybelse eller svar.

Læs mere

Særlige events

Særlige events

Vær med, når vi arrangerer særlige events. Det kan være alt muligt forskelligt, så der er noget for enhver smag. For eksempel madlavning eller virtuelle ture ud i naturen.

Læs mere

Kontakt os

Kontakt os nedenfor, hvis du har spørgsmål, eller hvis du vil i kontakt med os i forhold til et af vores initiativer. 

3 + 4 =

Skriv til os

info@bu-t.dk

Ring til os

+45 4019 3232

Følg os