Gratis psykologhjælp til anbragte og tidligere anbragte unge

Børn og Unges Trivsel tilbyder gratis online UNIK hjælp til anbragte og tidligere anbragte unge i alderen 15 – 30 år. UNIK Online er en vifte af tilbud faciliteret af en psykolog, socialrådgiver, terapeut og ungerådgiver der er ekspert i mønsterbrydning. Hver uge kan du deltage i aktiviteterne. 
UNIK Oline er en landsdækkende indsats, har du brug for hjælp så ring på +45 4019 3232
I UNIK tilbyder vi professionel hjælp i et online fællesskab til nuværende og tidligere anbragte unge. Ingen anbragte skal stå alene, i den svære overgang til voksenlivet. 
Det er gratis at deltage med støtte fra Trygfonden.

Vi tilbyder:

1) Individuelle psykologsamtaler

Vi tilbyder op til fem gratis og anonyme individuelle psykologsamtaler. Samtalerne foregår online med uddannede psykologer.

Samtalerne vil ikke udgøre behandlingsforløb, men vil have fokus på konkrete selvhjælps- og håndteringsstrategier i forhold til den aktuelle situation.

2) Online-gruppeforløb

Vi tilbyder gratis medlemskab i en online-gruppe via Facebook. Her præsenteres de unge for professionelle videoer relateret til at kunne håndtere sin sårbarhed i en vanskelig og kaotisk situation. Onlinegruppen udgør et ligeværdigt fællesskab, hvor de unge kan sparre med hinanden og professionelle.

Tænk hvis jeg bare kunne få lov til at være mig. Dorthe Vilhelmsen

Ikke være en diagnose eller en der skal leve op til en målsætning eller en eller anden kasse. Men bare kan være mig og at blive set som mig…