Gratis psykolog – og psykoterapeuthjælp til sårbare unge.

Børn og Unges Trivsel tilbyder gratis online UNIK hjælp til sårbare unge i alderen 15 – 30 år. UNIK Online er en vifte af tilbud af faciliteret af en psykolog, psykoterapeut, socialrådgiver, terapeut og ungerådgiver der er ekspert i mønsterbrydning. Hver uge kan du deltage i aktiviteterne. 
UNIK Oline er en landsdækkende indsats, har du brug for hjælp så ring på +45 4019 3232
I UNIK tilbyder vi professionel hjælp i et online fællesskab til sårbare unge. Ingen unge skal stå alene, i den svære overgang til voksenlivet. 
Det er gratis at deltage med støtte fra Trygfonden.

Vi tilbyder:

1) Individuelle psykologsamtaler – og psykoterapisamtaler

Vi tilbyder individuelle psykolog – og psykoterapeutsamtaler. Samtalerne foregår online med uddannede psykologer og Psykoterapeuter.

Samtalerne vil ikke udgøre behandlingsforløb, men vil have fokus på konkrete selvhjælps- og håndteringsstrategier i forhold til den aktuelle situation.

2) Online-gruppeforløb

Vi tilbyder gratis medlemskab i en online-gruppe via Facebook. Her præsenteres de unge for professionelle videoer relateret til at kunne håndtere sin sårbarhed i en vanskelig og kaotisk situation. Onlinegruppen udgør et ligeværdigt fællesskab, hvor de unge kan sparre med hinanden og professionelle.

3) Metoder

Den traume informeret tilgang, ACT, KAT, LØFT, Det vikarierende håb.