fbpx

Børn og Unges Trivsel Presseværelse

Børn og Unges Trivsel Presseværelse

Kort beskrivelse

Børn og Unges Trivsel er en dedikeret organisation, der arbejder for at støtte og transformere livet for unge, der har været i systemet. Med en holistisk tilgang og fokus på trivsel, stræber vi efter at give hvert barn og ung person de værktøjer, de har brug for, for at trives og opnå deres fulde potentiale.

Detaljeret beskrivelse

Børn og Unges Trivsel, grundlagt i 2012, er en førende organisation i Danmark, der er dedikeret til at støtte udsatte unge. Med rødder i yoga og mindfulness-træning har vi udviklet en række programmer, der adresserer de unikke udfordringer, som disse unge står overfor. Siden vores grundlæggelse har vi hjulpet over 4.000 unge og sparet regeringen for 46 millioner i midler. Vores mission er at sikre, at 70% af alle midler går direkte til de unge, og vi arbejder tæt sammen med institutioner, organisationer og samfundet for at skabe varige positive forandringer.

Medieaktiv

Børn og Unges Trivsel Logo’er

Venligst brug logo’er med komplette

“Børn og Unges Trivsel” Tekst.

Brug ikke logo’et helt alene.

 

For at downloade logoerne tryk på billederne

Børn & Unges Trivsel black png

Børn & Unges Trivsel white png

Brug altid den farvede version af logoet. Skulle det være nødvendigt, kan du anvende logoet i “Sort eller Hvid”.

Når du bruger logoet online eller på en baggrund, bør du placere den farvede version enten i midten eller i hjørnet. Sørg for, at logoet er tydeligt og ikke ser sløret ud eller er svært at se.

Det er ikke tilladt at lave nye farveversioner af logoet, som demonstreret. Deseuden må logoet og navnet ikke bruges ved siden af religiøse, politiske og andre kontroversielle holderninger/budskaber.

Brug  venligst en af de to sociale medie formatter frem for andre demosteret på siden. 

Download alle logoer her

Børn & Unges Trivsel logo til instagram

Børn & Unges Trivsel logo til instagram

Farveaktiv

Farvepalet

Børn og Unges Trivsel’s dybde og engagement afspejles i vores sofistikerede, jordnære farver: skovgrøn, mørk oliven og pastel lime

Skrifttypeaktiv

Skrifttype

Klarhed i kommunikation er afgørende for os, så vi bruger den moderne skrifttype Montserrat til al tekst på brand- og markedsføringsmaterialer.

Web skrifttype

Montserrat

H1 – 50px / Ekstra Fed

Hovedoverskrift

H2 – 35px / Ekstra Fed

Underoverskrift

H3 – 25px / Fed

Underoverskrift

P – 16px / Normal

Vi støtter sårbare unge i deres overgang til voksenlivet, tilbyder rådgivning og skaber fællesskaber, hvor ingen føler sig alene.

Leder du efter noget andet?