fbpx

Børn og Unges Trivsels’ samarbejde med Drive

 

Indledning

Vi er utroligt stolte af at være partnere med virksomheder og organisationer, der deler vores vision om et sundere og gladere samfund. Det er en ære at arbejde sammen med dedikerede aktører, der går den ekstra mil for at fremme mental og fysisk sundhed.

Hvad er blevet skrevet?

Dette er en smule af det som er skrevet af Drive

“World Mental Health Day, Danmarks Motionsuge, Skolernes Motionsløb… Det har i sandhed været en uge med masser af national og international fokus på sundhed. Med målet om at alle børn og unge har adgang til den støtte og de ressourcer, de har brug for at trives mentalt og fysisk, er det det et fokus, der passer os svært godt i Drive. Heldigvis er vi aldrig alene med det mål. Vi er omgivet af gode samarbejdspartnere og andre dygtige aktører på området. TAK til jer! En særlig tak til vores naboer i sundhed- og trivselshuset på Martinsvej, som vi denne uge tilbragte en god og lærerig eftermiddag sammen med, hvor fokus netop var det gode arbejdsliv og mental sundhed.”

Stolte af vores mål

At være en del af dette team og bidrage til disse vigtige initiativer gør os ikke kun stolte, men også utroligt glade. Det er en bekræftelse på, at vi er på rette vej, og at vores fælles indsats gør en forskel.

Vi ser frem til mange flere år med frugtbar samarbejde og fælles succes i vores bestræbelser på at skabe et sundere og mere inkluderende samfund for alle.

Tak fordi I er med os på denne rejse.