VIDEOER

BAG OM BØRN OG UNGES TRIVSEL

Børn og Unges Trivsel strækker sig over en lang række initiativer for tidligere anbragte og udsatte unge i alderen 18 – 30.

Vi mener, at alle børn og unge i Danmark har ret til trivsel, uddannelse og et trygt liv.

Vi bidrager til værdiskabende indsatser og aktiviteter med fokus på økonomisk, social og miljømæssig bæredygtighed.

Kort sagt – små detaljer med stor betydning for anbragte børn og unge og samfundet omkring os.  

Se mere om vores initiativer i videoerne her på siden.

BRYD MØNSTRET

Online forløb

Har du brug for at udvikle og arbejde med dig selv hjemmefra? 

I vores online forløb tilbyder vi dig udvikling derhjemme i dit eget tempo – samtidig med at du får mulighed for at udvikle dig i dit helt eget tempo. Du kan også dele dine erfaringer og oplevelser med de andre unge i gruppen. Derudover kan du skrive direkte til og med online konsulenten, som du også kan dele dine erfaringer og oplevelser med.

Brug vores online forløb til at få den støtte i hverdagen, som du har brug for.

DIT FÆLEESSKAB

Café UNIK

Som en del af Projekt UNIK afholder vi hver onsdag Café Unik. I caféen sætter vi stor pris på vores fællesskab og den hyggelige stemning, der altid er. Du har mulighed for at dele det, som du har på hjertet, og vi rummer dig for den, du er. I caféen skal der være plads til alle.

BRYD MØNSTRET

Individuelle samtaler

Som en del af Projekt UNIK kan du få individuelle terapisamtaler med en psykolog eller psykoterapeut. Du kan ved samtalerne få hjælp til at bearbejde svære oplevelser i din opvækst f.eks. traumer, vold, misbrug, overgreb, selvskadende adfærd mm.

FORDI DU IKKE ER ALENE

Gruppeterapi

Du kan i Projekt UNIK deltage i netværksgrupper, som bliver afholdt af to af vores dygtige terapeuter. I gruppen får du mulighed for at møde andre ligesindede unge, se og høre deres historier, dele dine egne, og sammen kan vi snakke om det, der er svært.

Din indre ro

Krop & krea

I Projekt UNIK kan du også deltage til yoga & mindfulness, som er godt for både krop og sjæl. Du får muligheden for at arbejde med dit åndedrag, dine spændinger i kroppen, styrke din indre ro, og du kan lære at komme i balance med dig selv og din krop. 

LÆR AT STØTte ANDRE

Mentoruddannelsen

I Projekt UNIK har du også mulighed for at deltage på vores mentor-uddannelse og få noget på dit CV. Her lærer du, hvordan du kan bruge dig selv og din egen historie til at støtte andre unge. Du lærer bl.a. at sætte sunde grænser for dig selv og dine omgivelser. På længere sigt kan uddannelsen åbne op for andre muligheder i arbejdslivet. Som alt andet i Projekt UNIK er det gratis at deltage.

LÆR AT STØTte ANDRE

Mentoruddannelsen

I Projekt UNIK har du også mulighed for at deltage på vores mentor-uddannelse og få noget på dit CV. Her lærer du, hvordan du kan bruge dig selv og din egen historie til at støtte andre unge. Du lærer bl.a. at sætte sunde grænser for dig selv og dine omgivelser. På længere sigt kan uddannelsen åbne op for andre muligheder i arbejdslivet. Som alt andet i Projekt UNIK er det gratis at deltage

LAD OS GØRE 
EN FORSKEL

Kontakt os nedenfor, hvis du har spørgsmål, eller hvis du vil i kontakt med os. 

2 + 9 =