Hjerterummet baby Børns trivsel - Støttegrupper for børn forsidebilledeVores Baby cafe er gratis og finder i år sted i samarbejde med Herlev Frivilligcenter, første torsdag i hver måned.

OBS: torsdag d. 8 maj afholdes den i Coaching People Sundhedscenter på: Herlev Bygade 2.

Hvad er hjerterummet?

Vi tilbyder Yoga for mor og barn og zoneterapi til babyerne. Familien kan også få hjælp til efterfødsels reaktioner med terapeutisk rådgivning.

Trivsel fra start er vigtig for hele familien. Vi tror på i Børns-Trivsel at tidlig aktiv indsats, gør en forskel, og at både fysisk og mental sundhed skaber balance i familien.

God aften til jer alle
kærligst Heidie

Læs mere på siden

 

Covid-19 updateVi følger myndighedernes anbefalinger

På grund af den nuværende situation med COVID-19 følger vi myndighedernes anbefalinger, og det betyder, at vi i Børn og Unges Trivsel og i Værestedet UNIK Gentofte fra den 21. september arbejder lidt anderledes lokalt end normalt.

Det er derfor vigtigt, at du kontakter os direkte på telefon eller SMS på 40282805 for at høre, hvilke muligheder for samtaler vi kan tilbyde i Værestedet UNIK Gentofte Kommune. Der vil i de næste to uger være åbent for psykolog online samtaler, online grupper og telefonisk rådgivning. 

Værestedet UNIK tilbyder også gratis Åben Anonym Psykolog Rådgivning i samarbejde med Gentofte Kommune. Vi vil være åben for bookinger af psykologsamtaler online i de næste to uger.